Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 600g vis naar keuze 600g aardappelschijfjes 800g soepgroenten 25cl witte wijn citroensap olijfolie peper en zout Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 200°C. 2 Vet 4 stukken aluminiumfolie in met vetstof en leg er de vis in. Kruid met peper en zout. 3 Verdeel

Recept: citroen cakejes

Wat heb je nodig? 330g speltbloem 255g magere kwark 1 eetlepel vloeibare margarine 3 eieren 100g Zùsto 2 citroenen 2 theelepels bakpoeder snufje zout 150ml magere of halfvolle melk Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 170°C en vet een cupcakevorm in met vetstof. Rasp de schil van de citroenen (niet het
Wat heb je nodig? (voor 1 portie) 100g Optimel citroen (zie foto, AH) 40g fijngemalen havermout 1 ei 50ml magere of halfvolle melk Hoe maak je het? 1 Meng alle ingrediënten tot een egale massa. 2 Maak enkele kleine pannenkoekjes door telkens 1 à 2 eetlepels van het beslag in de pan te doen.
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 400g zalm 100g erwtjes (diepvries) 1 courgette 200g broccoli (diepvries) 1 eetlepel vloeibare margarine 600ml magere melk 100ml magere room 70g geraspte Parmezaan 280g ongekookte pasta naar keuze 6 eetlepels bloem peper, zout, nootmuskaat Hoe maak je het? 1 Bak de zalm gaar. 2 Snij de courgette in
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 1 ui 1 eetlepel vetstof 240g risottorijst 1 blik tomatenblokjes (400g) 1 blokje kippenbouillon 720ml water 300g erwtjes 150g witte kaas (vb. Apetina) knoflookpoeder, peper Hoe maak je het? 1 Snipper de ui fijn en bak aan in de vetstof. Voeg hieraan de risottorijst toe en laat glazig
Wat heb je nodig? (voor 2 personen) Voor de pannenkoekjes 1 ei 45g volkoren tarwemeel (AH) of fijngemalen havermout 45g zelfrijzende bloem 100ml magere of halfvolle melk ½ theelepel bakpoeder 1 eetlepel Zústo* Voor de blauwe bessensaus 60g blauwe bessen (mag diepvries zijn) ½ theelepel chiazaadjes 1 koffielepel Zústo* *Je kan ook een andere zoetstof

Recept: 2x haverkoeken

Wat heb je nodig? (voor 9 à 10 grote koeken) Versie 1: met witte chocolade en cranberries 300g pompoenblokjes (diepvries) 150g banaan 175g fijngemalen havermout 20g Zùsto (zoetstof) 2 theelepels bakpoeder 60g zachte veenbessen 60g witte chocolade Versie 2: met pure chocoladestukjes 300g pompoenblokjes (diepvries) 150g banaan 175g fijngemalen havermout 20g Zùsto (zoetstof) 2 theelepels
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 2 zakjes rijst 1 bouillonblokje 1 ajuin 2 eetlepels currypoeder 2 eetlepels bruine suiker knoflookpoeder naar smaak peper 1 blik kokosmelk (400g) 1 brik passata (500g) 600g broccoli 400g kippenblokjes Hoe maak je het? 1 Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking, met een bouillonblokje erbij.

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten