Wat heb je nodig? (voor 8 porties) 3 potjes Petit Suisse 3 eieren 100g pure chocolade 150g Zùsto 50g volkoren tarwemeel Hoe maak je het? 1 Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Verwarm intussen de oven voor op 180°C. 2 Meng de Petit Suisse met de Zùsto, de eieren en de bloem.
Wat heb je nodig? (voor 1 persoon) 110ml kefir (AH of Optimel) 40g havermout 1 ei Hoe maak je het? 1 Mix alle ingrediënten tot een glad beslag. 2 Bak er 1 grote of 2 kleine pannenkoekjes van. 3 Je kan de pannenkoekjes beleggen met fruit, zoetstof of confituur met verlaagd suikergehalte. Smakelijk!
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 2 blikjes tonijn in olijfolie 300g rauwkostmix (geraspte wortel en witte kool) ½ komkommer 1 grote appel 4 eetlepels light mayonaise 8 paprikawraps (No Fairytales 45% groenten, AH) peper en zout Hoe maak je het? 1 Laat de tonijn uitlekken maar vang 1 eetlepel olie op. Meng de

Recept: pad thai

Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 280g noedels ½ rode ui knoflookpoeder 400g kippenblokjes handvol cashews/pinda’s 4 lente-uitjes 600g wokgroenten 2 eieren ½ limoen geutje sojasaus 1 vetarm bouillonblokje Hoe maak je het? 1 Kook de noedels in een bouillonblokje, volgens de instructies op de verpakking. 2 Snij de rode ui en stoof aan
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 600g vis naar keuze 600g aardappelschijfjes 800g soepgroenten 25cl witte wijn citroensap olijfolie peper en zout Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 200°C. 2 Vet 4 stukken aluminiumfolie in met vetstof en leg er de vis in. Kruid met peper en zout. 3 Verdeel

Recept: citroen cakejes

Wat heb je nodig? 330g speltbloem 255g magere kwark 1 eetlepel vloeibare margarine 3 eieren 100g Zùsto 2 citroenen 2 theelepels bakpoeder snufje zout 150ml magere of halfvolle melk Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 170°C en vet een cupcakevorm in met vetstof. Rasp de schil van de citroenen (niet het
Wat heb je nodig? (voor 1 portie) 100g Optimel citroen (zie foto, AH) 40g fijngemalen havermout 1 ei 50ml magere of halfvolle melk Hoe maak je het? 1 Meng alle ingrediënten tot een egale massa. 2 Maak enkele kleine pannenkoekjes door telkens 1 à 2 eetlepels van het beslag in de pan te doen.
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 400g zalm 100g erwtjes (diepvries) 1 courgette 200g broccoli (diepvries) 1 eetlepel vloeibare margarine 600ml magere melk 100ml magere room 70g geraspte Parmezaan 280g ongekookte pasta naar keuze 6 eetlepels bloem peper, zout, nootmuskaat Hoe maak je het? 1 Bak de zalm gaar. 2 Snij de courgette in

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten