Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 400g zalmfilet300g kerstomaten300g broccoli 1 citroen1 ui250g ricotta280g ongekookte tagliatelleknoflookpoeder, peper, zout, Provençaalse kruiden2 eetlepels olijfolie Hoe maak je het? 1 Was de citroen goed, rasp de schil (niet het witte gedeelte) en pers de helft van de citroen uit. Snijd de ui in partjes en verwarm de oven
Wat heb je nodig?(voor 1 persoon) 40g speltmout*200ml magere melk20g zachte veenbessen10g pompoenpitten10g zonnebloempitten1 koffielepel chiazaadzoetstof naar keuze *kan ook met havermout Hoe maak je het? 1 Rooster de pompoenpitten en de zonnebloempitten in een pan zonder vetstof. Roer goed om en blijf bij het vuur; ze branden namelijk snel aan! Je doet dit best
Wat heb je nodig?(voor 14 koekjes) 150g havermout75g amandelmeel2 eetlepels speculaaskruiden50g Zusto of 25g Damhert Tagatesse2 theelepels bakpoeder5 eetlepels arachideolie2 eierenscheutje melksnuifje zout Hoe maak je het? 1 Doe de havermout in de blender en maak er meel van. Verwarm intussen de oven op 175°C. 2 Voeg hieraan het amandelmeel, de zoetstof, het bakpoeder, de

Recept: bosvruchtencrumble

Wat heb je nodig?(voor 2 personen) 250 gram diepvries rode vruchten60 gram havermout40 gram fijngemalen havermout1 ei1 eetlepel honing1 eetlepel arachideoliezoetstof naar keuze Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 180°C en vet een bakvorm in met bakspray. 2 Verwarm het diepvriesfruit in een pannetje op het vuur en laat lichtjes afkoelen.

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten