Recept: calzone

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 1 eidooier4 volkoren wraps10 eetlepels passata80 geraspte magere kaas1 rode uiknoflookpoedervetstof naar keuze2 rode paprika’s400g gemengd gehaktpeper, zout, oregano1 eetlepel tomatenpuree Hoe maak je het? 1 Snijd de ui fijn en stoof aan met knoflook. 2 Was en snijd de paprika in stukjes. Voeg toe aan de ui en
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 1 Turks brood200g tzatziki1 komkommer400g rauwkostmix (wortel, witte kool)400g kippenblokjes Hoe maak je het? 1 Bak het Turks brood volgens de instructies op de verpakking. 2 Was de komkommer en snijd in dunne plakjes. 3 Bak de kippenblokjes gaar. 4 Snijd het Turks brood in 4 stukken en beleg

Recept: courgette carbonara

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g riso pasta/Griekse rijst2 courgettes200g spekreepjes/hamblokjesvetstof30g tarwebloem250ml halfvolle melk80g geraspte magere kaaspeper, zout, nootmuskaat Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2 Halveer de courgettes en hol uit met een lepel. Houdt het vruchtvlees bij. Leg
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g ongekookte penne400g kippenblokjes800g broccoli 400ml magere melk3-4 eetlepels bloempeper, zout, nootmuskaat80g geraspte magere kaas Hoe maak je het? 1 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. 2 Kruid de kippenblokjes met peper en zout en bak gaar. 3 Kook de broccoli gaar. 4 Doe 300ml

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten