Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 1 ui 1 eetlepel vetstof 240g risottorijst 1 blik tomatenblokjes (400g) 1 blokje kippenbouillon 720ml water 300g erwtjes 150g witte kaas (vb. Apetina) knoflookpoeder, peper Hoe maak je het? 1 Snipper de ui fijn en bak aan in de vetstof. Voeg hieraan de risottorijst toe en laat glazig
Wat heb je nodig? (voor 2 personen) Voor de pannenkoekjes 1 ei 45g volkoren tarwemeel (AH) of fijngemalen havermout 45g zelfrijzende bloem 100ml magere of halfvolle melk ½ theelepel bakpoeder 1 eetlepel Zústo* Voor de blauwe bessensaus 60g blauwe bessen (mag diepvries zijn) ½ theelepel chiazaadjes 1 koffielepel Zústo* *Je kan ook een andere zoetstof

Recept: 2x haverkoeken

Wat heb je nodig? (voor 9 à 10 grote koeken) Versie 1: met witte chocolade en cranberries 300g pompoenblokjes (diepvries) 150g banaan 175g fijngemalen havermout 20g Zùsto (zoetstof) 2 theelepels bakpoeder 60g zachte veenbessen 60g witte chocolade Versie 2: met pure chocoladestukjes 300g pompoenblokjes (diepvries) 150g banaan 175g fijngemalen havermout 20g Zùsto (zoetstof) 2 theelepels
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 2 zakjes rijst 1 bouillonblokje 1 ajuin 2 eetlepels currypoeder 2 eetlepels bruine suiker knoflookpoeder naar smaak peper 1 blik kokosmelk (400g) 1 brik passata (500g) 600g broccoli 400g kippenblokjes Hoe maak je het? 1 Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking, met een bouillonblokje erbij.

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten