Recept: homemade hummus

Wat heb je nodig? (voor ongeveer 12 boterhammen) 175g kikkererwten mespuntje knoflookpoeder 1 grote eetlepel sesamzaadjes snuifje zout 3 eetlepels water 1,5 eetlepel olijfolie mespuntje paprikapoeder Hoe maak je het? 1 Spoel de kikkererwten onder stromend water. 2 Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge beker en mix tot een egale massa. Tip: combineert

Recept: vispannetje

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 200g zalm200g garnalen200g witte vis naar keuze150g geraspte magere kaasrozemarijn, tijmpeper, zout, nootmuskaat600g aardappelen600g wortelen250ml magere of halfvolle melk + extra scheutje voor de puree2 eetlepels bloem Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de zalm en de witte vis met peper, zout, rozemarijn
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 4 volkoren wraps (60g per stuk)8 eieren200g hamblokjes400g champignons in schijfjespeper, zoutgemengde sla4 eetlepels dressing naar keuze1 eetlepel vetstof Hoe maak je het? 1 Breek de eieren en kluts los. Kruid met peper en zout en bak er, samen met de hamblokjes en de champignons, een roerei van. 2
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 480g biefstuk400g spinazie (diepvries)3 sjalottenknoflookpoeder, peper, zout200g verse geitenkaas200ml magere room1 eetlepel vloeibare margarine280g ongekookte volkoren penne Hoe maak je het? 1 Snij de sjalotten fijn en kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking. 2 Doe de vetstof in een pan en stoof de sjalot samen

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten