Recept: courgette carbonara

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g riso pasta/Griekse rijst2 courgettes200g spekreepjes/hamblokjesvetstof30g tarwebloem250ml halfvolle melk80g geraspte magere kaaspeper, zout, nootmuskaat Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2 Halveer de courgettes en hol uit met een lepel. Houd het vruchtvlees bij. Leg
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g ongekookte volkoren penne400g kippenblokjes800g broccoli 400ml magere melk3-4 eetlepels bloempeper, zout, nootmuskaat80g geraspte magere kaas Hoe maak je het? 1 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. 2 Kruid de kippenblokjes met peper en zout en bak gaar. 3 Kook de broccoli gaar. 4 Doe

Recept: appelbolletjes met rozijnen

Wat heb je nodig?(voor 6 bollen) 35g rozijnen1 kleine appel125g magere plattekaas65g havermout60g volkoren tarwemeel1 eisnuifje kaneel½ eetlepel arachideolie½ eetlepel bakpoeder Hoe maak je het? 1 Laat de rozijnen 5-10 minuten weken in heet water en snijd ondertussen de appel in kleine blokjes. 2 Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een bakplaat met

Recept: pompoen havermout koekjes

Wat heb je nodig?(voor 14-16 koekjes) 50ml olijfolie85g honing160g havermout80g gedroogde veenbessen80g pompoenpitten40g gebroken lijnzaadsnufje zout110g pompoenblokjes2 eieren Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. 2 Kook de pompoenblokjes totdat ze gaar zijn. 3 Mix de gegaarde pompoenblokjes met de eieren, olijfolie en honing. 4

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten