Recept: homemade hummus

Wat heb je nodig? (voor ongeveer 12 boterhammen) 175g kikkererwten mespuntje knoflookpoeder 1 grote eetlepel sesamzaadjes snuifje zout 3 eetlepels water 1,5 eetlepel olijfolie mespuntje paprikapoeder Hoe maak je het? 1 Spoel de kikkererwten onder stromend water. 2 Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge beker en mix tot een egale massa. Tip: combineert

Recept: vispannetje

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 200g zalm200g garnalen200g witte vis naar keuze150g geraspte magere kaasrozemarijn, tijmpeper, zout, nootmuskaat600g aardappelen600g wortelen250ml magere of halfvolle melk + extra scheutje voor de puree2 eetlepels bloem Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de zalm en de witte vis met peper, zout, rozemarijn
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 4 volkoren wraps (60g per stuk)8 eieren200g hamblokjes400g champignons in schijfjespeper, zoutgemengde sla4 eetlepels dressing naar keuze1 eetlepel vetstof Hoe maak je het? 1 Breek de eieren en kluts los. Kruid met peper en zout en bak er, samen met de hamblokjes en de champignons, een roerei van. 2
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 480g biefstuk400g spinazie (diepvries)3 sjalottenknoflookpoeder, peper, zout200g verse geitenkaas200ml magere room1 eetlepel vloeibare margarine280g ongekookte volkoren penne Hoe maak je het? 1 Snij de sjalotten fijn en kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking. 2 Doe de vetstof in een pan en stoof de sjalot samen

Recept: zomersmoothie

Het is nog wat fris buiten, maar het zonnetje schijnt volop! Dat doet toch zin krijgen in een fruitige smoothie als tussendoortje… bij jullie ook? Hieronder alvast een eenvoudig receptje. Wat heb je nodig?(voor 1 smoothie) ½ appel½ sinaasappel½ banaanhandvol ijsblokjes125ml magere natuuryoghurt/magere melk Hoe maak je het? 1 Doe alle ingrediënten in de blender,
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 6 sneetjes parmaham¼ meloen2 eetlepels groene pesto150g ricotta4 volkoren wraps (60g per stuk)2 eetlepels pijnboompittenpeper en zoutrucola Hoe maak je het? 1 Snijd de meloen in fijne reepjes en rooster de pijnboompitten in de pan (zonder vetstof). 2 Meng de pesto en de pijnboompitten onder de ricotta en kruid
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 40 scampi’s250g paprikareepjes200g verse spinazie280g ongekookte volkoren pasta naar keuze150g gegrilde rode paprika’s in potvetstof naar keuzepeper, zout, peterselie Hoe maak je het? 1 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2 Doe de paprika’s met 3 eetlepels vocht uit het potje in de blender en breng

Recept: calzone

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 1 eidooier4 volkoren wraps10 eetlepels passata80g geraspte magere kaas1 rode uiknoflookpoedervetstof naar keuze2 rode paprika’s400g gemengd gehaktpeper, zout, oregano1 eetlepel tomatenpuree Hoe maak je het? 1 Snijd de ui fijn en stoof aan met knoflook. 2 Was en snijd de paprika in stukjes. Voeg toe aan de ui en

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten