Recept: zomersmoothie

Het is nog wat fris buiten, maar het zonnetje schijnt volop! Dat doet toch zin krijgen in een fruitige smoothie als tussendoortje… bij jullie ook? Hieronder alvast een eenvoudig receptje. Wat heb je nodig?(voor 1 smoothie) ½ appel½ sinaasappel½ banaanhandvol ijsblokjes125ml magere natuuryoghurt/magere melk Hoe maak je het? 1 Doe alle ingrediënten in de blender,
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 6 sneetjes parmaham¼ meloen2 eetlepels groene pesto150g ricotta4 volkoren wraps (60g per stuk)2 eetlepels pijnboompittenpeper en zoutrucola Hoe maak je het? 1 Snijd de meloen in fijne reepjes en rooster de pijnboompitten in de pan (zonder vetstof). 2 Meng de pesto en de pijnboompitten onder de ricotta en kruid
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 40 scampi’s250g paprikareepjes200g verse spinazie280g ongekookte volkoren pasta naar keuze150g gegrilde rode paprika’s in potvetstof naar keuzepeper, zout, peterselie Hoe maak je het? 1 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2 Doe de paprika’s met 3 eetlepels vocht uit het potje in de blender en breng

Recept: calzone

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 1 eidooier4 volkoren wraps10 eetlepels passata80g geraspte magere kaas1 rode uiknoflookpoedervetstof naar keuze2 rode paprika’s400g gemengd gehaktpeper, zout, oregano1 eetlepel tomatenpuree Hoe maak je het? 1 Snijd de ui fijn en stoof aan met knoflook. 2 Was en snijd de paprika in stukjes. Voeg toe aan de ui en
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 1 Turks brood200g tzatziki1 komkommer400g rauwkostmix (wortel, witte kool)400g kippenblokjeskipkruiden, peper Hoe maak je het? 1 Bak het Turks brood volgens de instructies op de verpakking. 2 Was de komkommer en snijd in dunne plakjes. 3 Kruid de kippenblokjes met kipkruiden en peper. Bak gaar. 4 Snijd het Turks

Recept: courgette carbonara

Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g riso pasta/Griekse rijst2 courgettes200g spekreepjes/hamblokjesvetstof30g tarwebloem250ml halfvolle melk80g geraspte magere kaaspeper, zout, nootmuskaat Hoe maak je het? 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2 Halveer de courgettes en hol uit met een lepel. Houd het vruchtvlees bij. Leg
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 280g ongekookte volkoren penne400g kippenblokjes800g broccoli 400ml magere melk3-4 eetlepels bloempeper, zout, nootmuskaat80g geraspte magere kaas Hoe maak je het? 1 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. 2 Kruid de kippenblokjes met peper en zout en bak gaar. 3 Kook de broccoli gaar. 4 Doe

Recept: appelbolletjes met rozijnen

Wat heb je nodig?(voor 6 bollen) 35g rozijnen1 kleine appel125g magere plattekaas65g havermout60g volkoren tarwemeel1 eisnuifje kaneel½ eetlepel arachideolie½ eetlepel bakpoeder Hoe maak je het? 1 Laat de rozijnen 5-10 minuten weken in heet water en snijd ondertussen de appel in kleine blokjes. 2 Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een bakplaat met

RECENTE ARTIKELEN

TOP

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten