
Recept: homemade tonijnsla
Wat heb je nodig? (voor 14 tot 16 boterhammen) 2 blikken tonijn op eigen nat (2x140g) 4 eetlepels light mayonaise zilveruitjes (hoeveelheid naar eigen smaak)
Wat heb je nodig? (voor 14 tot 16 boterhammen) 2 blikken tonijn op eigen nat (2x140g) 4 eetlepels light mayonaise zilveruitjes (hoeveelheid naar eigen smaak)
Wat heb je nodig? (voor 4 personen) 1 ajuin 240g risottorijst 1 blokje groentebouillon 960ml water 400g courgetteschijfjes (diepvries) 400g paprikareepjes (diepvries) 40-tal scampi peper,
Heb jij ook het gevoel dat je steeds kipfilet, kaas of salami met de boterham eet? Kipfilet is sowieso een magere keuze, wat kaas betreft
Chocomousse moet lekker vol van smaak zijn, dus een lekkere ‘light’-versie hiervan leek me nogal onmogelijk. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ging
Wat heb je nodig? (voor ongeveer 12 boterhammen) 175g kikkererwten mespuntje knoflookpoeder 1 grote eetlepel sesamzaadjes snuifje zout 3 eetlepels water 1,5 eetlepel olijfolie mespuntje
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 200g zalm200g garnalen200g witte vis naar keuze150g geraspte magere kaasrozemarijn, tijmpeper, zout, nootmuskaat600g aardappelen600g wortelen250ml magere of halfvolle melk
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 4 volkoren wraps (60g per stuk)8 eieren200g hamblokjes400g champignons in schijfjespeper, zoutgemengde sla4 eetlepels dressing naar keuze1 eetlepel vetstof
Wat heb je nodig?(voor 4 personen) 480g biefstuk400g spinazie (diepvries)3 sjalottenknoflookpoeder, peper, zout200g verse geitenkaas200ml magere room1 eetlepel vloeibare margarine280g ongekookte volkoren penne Hoe maak
Het is nog wat fris buiten, maar het zonnetje schijnt volop! Dat doet toch zin krijgen in een fruitige smoothie als tussendoortje… bij jullie ook?
Ben jij klaar om op een haalbare en aangename manier kilo’s te verliezen?
Download het gratis e-book en leer in 8 stappen weer genieten van gezond.
Wil jij wekelijks waardevolle tips ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang elke maandag een mailtje.
©2021 Diëtiste Tine Praet
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.