Wat heb je nodig?
(voor 9 à 10 grote koeken)
Versie 1: met witte chocolade en cranberries
300g pompoenblokjes (diepvries)
150g banaan
175g fijngemalen havermout
20g Zùsto (zoetstof)
2 theelepels bakpoeder
60g zachte veenbessen
60g witte chocolade
Versie 2: met pure chocoladestukjes
300g pompoenblokjes (diepvries)
150g banaan
175g fijngemalen havermout
20g Zùsto (zoetstof)
2 theelepels bakpoeder
100g pure chocolade
Hoe maak je het?
1 Verwarm de oven voor op 170°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2 Kook de pompoenblokjes gaar en laat even afkoelen.
3 Mix de pompoen met de banaan en voeg nadien ook de fijngemalen havermout, zoetstof en bakpoeder toe.
4 Hak de witte/pure chocolade in stukjes en meng onder het beslag. Voeg -in geval van versie 1- ook de zachte veenbessen toe.
5 Maak hoopjes van het beslag op de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten.
6 Eén grote koek bevat 155 kcal.