Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: bloemkoolpuree met garnalen en ei

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

500g aardappelen
800g bloemkool
peterselie, bieslook
1 sjalot
peper, zout, nootmuskat
1 scheut melk
1 eetlepel vetstof
waterkers
200g garnaaltjes
8 eieren

Hoe maak je het?

1 Schil de aardappelen, snij in kleinere stukken en kook gaar.

2 Stoom of kook ook de bloemkoolroosjes gaar.

3 Kook de eieren gedurende 10 minuten in kokend water.

4 Hak de peterselie en de bieslook fijn (of gebruik gedroogde kruiden). Snij ook de sjalot fijn.

5 Doe de aardappelen en de bloemkool in de blender met een scheutje vetstof en melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Mix tot een gladde puree. Meng daaronder de sjalot en de kruiden.

6 Serveer met 2 hardgekookt eieren, garnalen en waterkers.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten