Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: bosvruchtencrumble

Wat heb je nodig?
(voor 2 personen)

250g diepvries rode vruchten
60g havermout
40g fijngemalen havermout*
1 ei
1 eetlepel honing
1 eetlepel arachideolie
zoetstof naar keuze

*dit moet je zelf maken door havermout in de blender te mixen

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 180°C en vet een bakvorm in met bakspray.

2 Verwarm het diepvriesfruit in een pannetje op het vuur en laat lichtjes afkoelen. Diepvries rode vruchten zijn heel zuur, dus maak ze wat zoeter door er zoetstof aan toe te voegen. Hoeveel je toevoegt is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

3 Meng alle overige ingrediënten en kneed tot een crumble.

4 Leg het fruit in je ovenschaaltje en verdeel de crumble er overheen.

5 Zet gedurende 25 minuten in de oven. Je kan het onmiddellijk opeten terwijl het nog warm is, maar je kan het ook gewoon laten afkoelen, in de koelkast bewaren en de dag erna op eten. Heel lekker met enkele eetlepels (kokos)yoghurt of plattekaas.

Share on facebook
Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten