Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: Brinta pannenkoeken

Brinta bestaat uit volkoren tarwemeel en bevat veel vezels, vitaminen en mineralen. Je kan het als ontbijt eten door er een papje van te maken. Je voegt dan warme of koude melk toe. Maar je kan er ook pannenkoekjes van maken, op dezelfde manier als havermoutpannenkoekjes.

Wat heb je nodig?
(voor 1 persoon)

40g Brinta volkoren graanontbijt
100ml magere melk
1 ei
zoetstof naar keuze
vetstof voor in de pan

Hoe maak je het?

1 Meng alle ingrediënten tot een stevig beslag.

2 Doe wat vetstof in een koekenpan. Het beslag is vrij dik en stevig, dus bak er kleine pannenkoekjes van door telkens 1-2 eetlepels te nemen. Als je het beslag te lang laat rusten, wordt het te stevig en kan je er geen pannenkoekjes meer van maken.

Share on facebook
Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten