Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: chili con carne met rijst

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

300g gemengd gehakt
2 uien
knoflookpoeder
400g rode kidneybonen
400g tomatenblokjes (blik)
150g maïs
140g tomatenpuree
240g (zilvervlies) rijst
2 eetlepels vetstof
peper, zout

Hoe maak je het?

1 Snipper de ui fijn en stoof aan in wat vetstof. Spoel de kidneybonen en de maïs onder koud water en laat uitlekken.

2 Voeg het gehakt toe aan de uien en bak rul. Voeg hieraan de tomatenblokjes toe, en ook de uitgelekte kidneybonen en maïs. Kruid met knoflookpoeder, peper en zout.

3 Voeg nu ook de tomatenpuree toe. Dek af en laat rustig verder pruttelen.

4 Spoel de rijst en kook gaar volgens de instructies op de verpakking.

5 Giet af en serveer met de chili con carne.

 

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten