Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: chocoladetaart met Petit Suisse

Wat heb je nodig?
(voor 8 porties)

3 potjes Petit Suisse
3 eieren
100g pure chocolade
150g Zùsto
50g volkoren tarwemeel

Hoe maak je het?

1 Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Verwarm intussen de oven voor op 180°C.

2 Meng de Petit Suisse met de Zùsto, de eieren en de bloem.

3 Voeg hieraan de gesmolten chocolade toe.

4 Beboter een bakvorm naar keuze: je kan een taartvorm gebruiken, of een vierkante brownievorm (dit is hoe ik het doe).

5 Bak gedurende 40 minuten. Laat volledig afkoelen, en bewaar nadien in de koelkast of in de diepvries voor een later moment.

6 Eén portie bevat 139 kcal.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten