Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: gegratineerde vis met groentemengeling en airfryer patatjes

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

600g aardappelschijfjes
600g groentemengeling diepvries (bloemkool, broccoli en wortelen)
600g witte vis (vb. schelvis of kabeljauw)
400ml magere melk
2-3 eetlepels bloem
80g geraspte magere kaas
peper, zout
nootmuskaat

Hoe maak je het?

1 Doe de aardappelschrijfjes in de airfryer: 16 minuten op 160°C en vervolgens 10 minuten op 180°C. Indien je geen airfryer hebt, kan je de aardappelschijfjes ook bakken in de pan. Gebruik hiervoor 1 eetlepel vetstof.

2 Kook of stoom de groenten gaar. Bak de vis gaar.

3 Maak ondertussen de bechamelsaus. Doe hiervoor 100ml van de melk in een maatbeker. Voeg er de bloem aan toe en meng met een vork totdat er geen klontertjes meer zijn.

4 Verwarm de overige melk in een pannetje op het vuur. Voeg hieraan het melk -en bloemmengsel toe en blijf roeren tot je een dikke saus bekomt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

5 Doe de groenten en de vis in een ovenschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met kaas. Laat even gratineren.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten