Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: gekarameliseerde kalkoenblokjes met bulgur

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

2 teentjes knoflook
1 sjalot
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels sojasaus
600g kalkoenfilet
peper, zout
2 zoete puntpaprika’s
1 eetlepel vetstof
handvol cashewnoten
scheutje honing
sla/andere rauwkost
240g ongekookte bulgur

Hoe maak je het?

1 Pel de sjalot en snipper fijn. Plet en pel de knoflook en snij in stukjes. Pers de knoflook uit boven de sjalotsnippers.

2 Doe er de olijfolie en de sojasaus bij. Snij de kalkoenfilet in blokjes en doe ook deze bij de marinade.

3 Kruid met peper, dek af en zet minstens 15 minuten in de koelkast.

4 Was de paprika’s en snij in kleine blokjes.

5 Verwarm olijfolie in een pan en doe er de kalkoenblokjes bij. Voeg de paprikastukjes toe. Doe er de cashewnoten bij en besprenkel met honing.

6 Verdeel sla over een bord, schep er de bulgur bij en werk af met kalkoenblokjes.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten