Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: geroosterde kikkererwten

Wat heb je nodig?
(voor 4 porties)

Zoete variant

1 blik kikkererwten (265 gram)
2 eetlepels arachideolie
2 theelepels kaneel
2 eetlepels honing

Hartige variant

1 blik kikkererwten (265 gram)
2 eetlepels olijfolie olie
paprikapoeder
lookpoeder
(zee)zout

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 170°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2 Spoel de kikkererwten onder stromend water, laat goed uitlekken en dep droog. Meng de kikkererwten met de olie en de kruiden (kaneel OF paprikapoeder en lookpoeder) en spreidt ze uit op de bakplaat.

3 Plaats gedurende 30 minuten in de oven en roer regelmatig om.

4 Voor de zoete variant: voeg na 30 minuten de honing toe (bedek alle kikkererwten) en laat nog 8-10 minuten karamelliseren.
Voor de hartige variant: breng op smaak met (zee)zout.

5 Beide varianten bevatten ongeveer 150 kcal per portie.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten