Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: gevulde courgette met gehakt en farfalle

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

2 courgettes
350g gemengd gehakt
1 ajuin
2 eetlepels vetstof
1 brik passata
peper, zout, oregano
280g ongekookte farfalle
80g geraspte magere kaas

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 180°C.

2 Hol de courgettes uit. Leg de uitgeholde courgettes op een met bakpapier beklede bakplaat.

3 Snipper de ajuin fijn en stoof aan met het gehakt en het vruchtvlees van de courgette. Voeg hieraan de passata toe en kruid af met peper, zout en oregano.

4 Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5 Vul de courgettes met het gehaktmengsel, bestrooi met geraspte kaas en plaats gedurende 30 minuten in de oven. Serveer met de pasta.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten