Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: gevulde courgette met tonijn

Wat heb je nodig?
(voor 2 personen)

1 courgette
½ ajuin
1 rode paprika
200g tonijn uit blik
1 blikje tomatenpuree
peper, zout, paprikapoeder
125g ongekookte bruine rijst

Hoe maak je het?

1 Breng de rijst aan de kook volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C.

2 Was de courgette, snijd hem in de lengte doormidden en hol uit. Houd het vlees van de courgette bij en snijd in kleine blokjes.

3 Snijd ook de ajuin en de paprika in blokjes. Stoof aan in de pan.

4 Voeg daaraan het uitgeholde vlees van de courgette toe, de tomatenpuree en de tonijn. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

5 Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de 2 helften van de uitgeholde courgette. Vul op met het tonijnmengsel en plaats gedurende ongeveer 15 minuten in de oven.

6 Serveer met rijst.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten