Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
12 tapastomaten
1 courgette
1 rode paprika
1 rode ui
100g olijven
200g feta
280g Griekse pasta
peper, zout
2 eetlepels olijfolie
Hoe maak je het?
1 Verwarm de oven voor op 200°C.
2 Was de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in blokjes. Snij de rode ui in fijne ringen en de tapastomaten in de lengte in 2.
3 Snij de courgette in blokjes en de olijven in 2.
4 Kook de Griekse pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
5 Verdeel de tapastomaten, courgette en paprika over een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven en laat nadien eventjes afkoelen.
6 Meng de Griekse pasta met de olijven, de rode ui en de geroosterde groenten. Verkruimel de feta erover. Smakelijk!