Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: havermoutrepen met pure chocolade

Wat heb je nodig?
(voor 8 repen)

150g havermout
1 banaan
1 ei
1 eetlepel pindakaas
2 eetlepels arachideolie
40g pure chocolade

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakvorm met bakpapier.

2 Mix de havermout met de banaan, het ei, de pindakaas en de olie in een blender of keukenmachine.

3 Verdeel het mengsel tot een vierkant in de bakvorm met een hoogte van ongeveer 1 cm. Alles moet goed aan elkaar zijn geplakt.

4 Bak de repen voor ongeveer 30 minuten in de oven.

5 Laat de repen afkoelen en snijdt in 8 stukken. Smelt nu de chocolade en doe deze over de repen. Plaats in de koelkast om uit te harden.

6 Eén reep is 156 kcal.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten