Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: hespenrolletjes met bloemkool

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

8 sneden gekookte hesp
800g bloemkool
500ml magere melk
4 eetlepels bloem
peper, zout, nootmuskaat
80g geraspte magere kaas
600g aardappelen

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 180°C.

2 Kook of stoom de bloemkool gaar. Doe enkele eetlepels melk in een beker en meng er de bloem onder met een vork. Giet de overige melk in een pannetje op het vuur.

3 Doe het melk-bloemmengsel bij de overige melk en blijf roeren totdat de saus indikt. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.

4 Kook de aardappelen gaar.

5 Vet een ovenschaal in. Verdeel de bloemkool over de hespenrolletjes en rol op. Schik in de ovenschaal en giet er de saus overheen. Bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven gedurende ongeveer 10 minuten, totdat de kaas mooi gesmolten is.

6 Serveer de hespenrolletjes met de aardappelen.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten