Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: kip met zongedroogde tomaat basilicumsaus

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

400g kippenborstfilets
1,5 eetlepel bloem
1 ajuin
1 teentje look
4 eetlepels zongedroogde tomaten, uitgelekt
handvol verse basilicum of snuifje gedroogde basilicum
225ml water
1 blokje kippenbouillon
75ml magere room
280 gram ongekookte pasta
peper
2 courgettes

Hoe maak je het?

1 Bak de kip totdat ze gaar is en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2 Snijd de ajuin en de look fijn en stoof aan. Snijd de courgette in blokjes. Knip de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg toe aan de pan met ajuin en look.

3 Breng het water aan de kook en voeg hieraan het blokje kippenbouillon toe.

4 Voeg nu de bloem toe aan de pan met look en ajuin en giet geleidelijk aan de kippenbouillon erbij. Blijf roeren zodat er geen klontertjes gevormd worden, voeg ook de room toe tot de saus indikt. Voeg hieraan ook de gestoofde courgetteblokjes toe.

5 Serveer de pasta met de kip en de saus.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten