Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: kip tikki massala

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

6 eetlepels magere Griekse yoghurt
2 eetlepels tikki massala currypasta
sap van 1 limoen
peper, kurkuma
500g kipfilet
2 zoete puntpaprika’s
2 rode uien
2 zakjes (250g) zilvervliesrijst
800g tomatenblokjes
400ml kokosmelk
150g verse spinazie

Hoe maak je het?

1 Meng de currypasta door de Griekse yoghurt. Doe er het limoensap bij. Kruid af met peper en kurkuma.

2 Snij de kip in blokjes en meng door de yoghurt. Zet minstens 30 minuten in de koelkast.

3 Schil de rode ui en snipper fijn. Snij de puntpaprika’s in stukjes.

4 Haal de kipblokjes uit de koelkast en bak in olijfolie. Haal uit de pot en doe de groenten in de pot waarin de kipblokjes werden gebakken. Roer om en laat kort stoven.

5 Kook ondertussen de rijst.

6 Doe de kipblokjes bij de groenten en voeg de tomatenblokjes en de kokosmelk toe. Laat 10 minuten sudderen en voeg ook de spinazie toe.

7 Giet de rijst af en serveer met de kip.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten