Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: kwarkrepen

Wat heb je nodig?
(recept voor 9 repen)

250g magere platte kaas
2 eieren
150g havermout
50g boekweitmeel
2 theelepels bakpoeder
12g Stevia
100g confituur met verlaagd suikergehalte

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een bakvorm met bakpapier.

2 Blend de havermout tot havermeel in een blender.

3 Klop de eieren los en meng met de platte kaas. Voeg vervolgens de fijngemalen havermout, boekweitmeel, bakpoeder en Stevia toe.

4 Giet het beslag in de bakvorm.

5 Doe de confituur bovenop het beslag, neem vervolgens een vork en maak eerst over de hele lengte horizontale bewegingen, gevolgd door verticale bewegingen. Ga zo door tot de confituur volledig “geswirld” in het beslag zit.

6 Bak gedurende 35 minuten en laat volledig afkoelen vooraleer in repen te snijden. Bewaar in de koelkast of in de diepvries voor een later moment.

7 Eén reep is 135 kcal.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten