Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: lasagne van zalm, ricotta en spinazie

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

2 courgettes
450g spinazie
200g ricotta
nootmuskaat, peper en zout
1 eetlepel vetstof
100g gemalen light kaas
1 ui
400g gerookte zalm *

* je kan ook andere vis gebruiken, bijvoorbeeld kabeljauw. Deze bak je best vooraf gaar.

Hoe maak je het?

1 Snij de courgettes in lange dunne plakken, wrijf in met zout en laat 30 minuten staan.

2 Snij de ui fijn en stoof aan in vetstof. Voeg er de spinazie aan toe. Giet vervolgens af in een vergiet en pers er het vocht uit met een lepel.

3 Meng met de ricotta en kruid met peper en nootmuskaat. Roer er de gemalen kaas onder.

4 Verwarm de oven voor op 180°C. Wrijf het vocht met keukenpapier van de courgetteplakken en leg ze dakpansgewijs in een ovenschotel.

5 Smeer er de saus op en beleg vervolgens met een laagje gerookte zalm. Bedek met een nieuwe laag courgetteplakken en bouw zo verder op. Werk af met nog wat gemalen kaas.

6 Plaats 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten