Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: lenterisotto met ham en ei

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

1 ui
300g doperwten (diepvries)
300g prinsessenbonen (diepvries)
240g risottorijst
720ml groentebouillon (water + blokje groentebouilon)
4 eieren
8 sneetjes ham
1 eetlepel vetstof
handvol geraspte magere kaas

Hoe maak je het?

1 Snipper de ui fijn en fruit in wat vetstof. Voeg hieraan de risottorijst toe en laat enkele minuutjes glazig worden. Voeg vervolgens een scheut groentebouillon toe en laat op een matig vuur pruttelen. De risottorijst moet de groentebouillon geleidelijk opnemen. Blijf dit doen, en roer regelmatig, totdat alle groentebouillon is opgenomen.

2 Kook intussen de doperwten en de prinsessenbonen gaar.

3 Kook de eitjes gedurende 10 minuten hard en spoel onder koud water.

4 Voeg de groenten en de kaas toe aan de risotto.

5 Serveer met de sneetjes ham en hardgekookt ei.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten