Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
4 volkoren wraps
200g gemengd gehakt
120g maïs
120g kidney beans
200g witte bonen in tomatensaus
1 brik (400g) passata
80g geraspte magere kaas
1 rode paprika
1 ui
peper, zout, oregano, paprikapoeder
2 eetlepels vetstof
Hoe maak je het?
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui fijn en snijd de paprika in blokjes.
2 Stoof de ui samen met de paprika. Voeg ook het gehakt toe.
3 Laat de kidney beans uitlekken en spoel onder koud water. Voeg de maïs, de kidney beans, de witte bonen en de passata toe aan het gehakt. Kruid af met peper, zout, oregano en paprikapoeder.
4 Verwarm de wraps 20 seconden in de microgolf om ze zacht te maken. Verdeel het mengsel over de wraps en plaats in een ovenschaal.
5 Bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven totdat de kaas gesmolten is.