Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: orzo met tomaat, kruidenkaas en gehaktballetjes

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

1 grote ajuin
knoflookpoeder
peper, zout
280g ongekookte orzo
2 blikjes tomatenpuree
400g gemengd gehakt
100g kruidenkaas (vb. Philadelphia light)
1 courgette
2 rode paprika’s

Hoe maak je het?

1 Snipper de ajuin en snijd in kleine blokjes. Was de courgette en de paprika’s en snijd ook in kleine blokjes.

2 Stoof de groenten aan en kook intussen de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

3 Rol het gehakt tot balletjes ter grootte van een pingpongbal en bak gaar.

4 Meng de groenten, tomatenpuree en kruidenkaas onder de pasta en breng op smaak met peper, zout en knoflookpoeder.

5 Serveer met de gehaktballetjes.

Share on facebook
Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten