Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: ovenpannenkoek met appel en kaneel

Wat heb je nodig?
(voor 3 porties)

75g speltmeel
50g amandelmeel
3 eieren
200 ml melk naar keuze
1,5 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
2 appels

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 180°C en vet een rechthoekige bakvorm/ovenschaal in.

2 Meng eerst alle droge ingrediënten: speltmeel, amandelmeel, bakpoeder en kaneel.

3 Meng vervolgens de eieren met de melk en voeg beide mengsels samen.

4 Schil de appels en snijd in kleine blokjes. Voeg toe aan het beslag.

5 Giet het geheel in de ingevette ovenschaal en plaats in de oven gedurende 20-25 minuten.

Tip: als je de ovenpannenkoek in drie gelijke stukken snijdt, dan kan je één stuk eten als ontbijt. Je kan hem ook in 9 gelijke stukken snijden en eten als tussendoortje.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten