Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: overnight havermout met pindakaas

Wat heb je nodig?
(voor 1 persoon)

150ml magere of halfvolle melk
50g magere plattekaas
1 eetlepel pindakaas
40g havermout
zoetstof naar keuze
10g pure chocoladedruppels of hagelslag

Hoe maak je het?

1 Doe alle ingrediënten samen in een kommetje, behalve de chocoladedruppels. Dek het kommetje af met plastiekfolie (of gebruik er eentje met deksel) en plaats gedurende de hele nacht in de koelkast.

2 ’s Ochtends kan je je ontbijtje gewoon uit de koelkast halen. Roer alles nog eens goed om en voeg 10 gram pure hagelslag of pure chocoladestukjes toe.

Share on facebook
Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten