Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: overnight speltmout met veenbessen en pitten

Wat heb je nodig?
(voor 1 persoon)

40g speltmout*
200ml magere melk
20g zachte veenbessen
10g pompoenpitten
10g zonnebloempitten
1 koffielepel chiazaad
zoetstof naar keuze

*kan ook met havermout

Hoe maak je het?

1 Rooster de pompoenpitten en de zonnebloempitten in een pan zonder vetstof. Roer goed om en blijf bij het vuur; ze branden namelijk snel aan! Je doet dit best al in een grotere hoeveelheid zodat je een bakje geroosterde pitten hebt klaarstaan.

2 Voeg de speltmout, melk, gedroogde veenbessen, chiazaad en zoetstof samen in een kommetje en plaats gedurende de ganse nacht in de koelkast.

3 Voeg pas ’s ochtends de geroosterde pitten toe. Smakelijk!

Share on facebook
Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten