Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: pasta carbonara

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

2 courgettes
250g volkoren spaghetti
100g pancetta
nootmuskaat, peper
200g magere (Griekse) yoghurt of plattekaas
80g Parmezaanse kaas
2 eieren

Hoe maak je het?

1 Was de courgettes en haal door de spiraalsnijder. Snij nadien de slierten middendoor zodat ze niet te lang zijn.

2 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 100ml kookvocht.

3 Snij de pancetta in reepjes en bak in een pan. Voeg de courgetti 2-3 minuten toe aan de pancetta. Kruid met peper en nootmuskaat.

4 Rasp de Parmezaanse kaas en doe er de eidooiers bij. Voeg de yoghurt toe en meng.

5 Doe de pasta en het kookvocht bij de courgetti. Schep er het kaas-eimengsel bij en werk eventueel af met nog wat extra Parmezaanse kaas.

 

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten