Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: pizetti met mozzarella, olijven en zongedroogde tomaten

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

8 kleine pitabroodjes
8 schijfjes mozzarella (droge versie)
enkele half zongedroogde tomaten
enkele olijven
240g passata
peper, zout, oregano

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 200°C.

2 Kruid de passata met peper, zout en oregano. Besmeer hiermee de pitabroodjes.

3 Beleg met mozzarella, zongedroogde tomaten en olijven.

4 Plaats in de oven totdat de kaas gesmolten is.

5 Smakelijk!

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten