Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
1 ajuin
240g risottorijst
1 blokje groentebouillon
960ml water
400g courgetteschijfjes (diepvries)
400g paprikareepjes (diepvries)
40-tal scampi
peper, zout, oregano
400g tomatenblokjes uit blik
Hoe maak je het?
1 Snipper de ajuin fijn en stoof aan in de pan. Voeg hieraan de risottorijst toe en kook glazig. Kook intussen het water.
2 Giet het kokend water bij de rest en voeg er het bouillonblokje aan toe. Laat sudderen op een laag vuur totdat alle vloeistof is opgenomen.
3 Stoof de courgetteschijfjes en paprikareepjes gaar. Voeg hieraan de tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper, zout en oregano.
4 Kruid de scampi met peper, zout en oregano en bak kort aan.
5 Meng het groentemengsel onder de gare risotto en serveer met de scampi.