Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: risotto met courgette, paprika en scampi

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

1 ajuin
240g risottorijst
1 blokje groentebouillon
960ml water
400g courgetteschijfjes (diepvries)
400g paprikareepjes (diepvries)
40-tal scampi
peper, zout, oregano
400g tomatenblokjes uit blik

Hoe maak je het?

1 Snipper de ajuin fijn en stoof aan in de pan. Voeg hieraan de risottorijst toe en kook glazig. Kook intussen het water.

2 Giet het kokend water bij de rest en voeg er het bouillonblokje aan toe. Laat sudderen op een laag vuur totdat alle vloeistof is opgenomen.

3 Stoof de courgetteschijfjes en paprikareepjes gaar. Voeg hieraan de tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper, zout en oregano.

4 Kruid de scampi met peper, zout en oregano en bak kort aan.

5 Meng het groentemengsel onder de gare risotto en serveer met de scampi.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten