Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: romige macaroni met hesp, kaas, tomaat en spinazie

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

280g volkoren macaroni
250g kerstomaatjes
1 ajuin
200g hespenblokjes
500ml melk
2 eetlepels bloem
40g geraspte magere kaas
1 eetlepel tomatenpuree
100g babyspinazie
peper, zout en nootmuskaat

Hoe maak je het?

1 Snijd de ajuin fijn en halveer de tomaatjes. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak hierin de ajuin en de gehalveerde tomaatjes. Voeg vervolgens ook de hespenblokjes toe.

2 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3 Maak ondertussen de bechamelsaus: verwarm de melk in een pannetje op het vuur, maar houd enkele eetlepels apart in een tas. Doe hierbij de bloem en klop totdat er geen brokjes meer zijn. Voeg het mengsel in de tas samen met de resterende melk in het pannetje. Voeg de kaas toe en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

4 Giet de pasta af en voeg hieraan de saus en het mengsel van groenten en hespenblokjes toe. Voeg nu ook de eetlepel tomatenpuree toe.

5 Hak de spinazie fijn (kan ook met een schaar), meng onder de pasta en verwarm nog even op een licht vuur.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten