Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
400g zalm
100g erwtjes (diepvries)
1 courgette
200g broccoli (diepvries)
1 eetlepel vloeibare margarine
600ml magere melk
100ml magere room
70g geraspte Parmezaan
280g ongekookte pasta naar keuze
6 eetlepels bloem
peper, zout, nootmuskaat
Hoe maak je het?
1 Bak de zalm gaar.
2 Snij de courgette in blokjes, kook de broccoli en de erwtjes gaar volgens de instructies op de verpakking.
3 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
4 Doe een geut melk in een maatbeker en voeg er de bloem aan toe. Klop los met een vork zodat er geen brokjes zijn. Warm de rest van de melk op in een pannetje op het vuur en voeg hieraan de melk-bloemmengsel toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en laat indikken. Meng er ook de room onder en voeg de helft van de Parmezaan eraan toe.
5 Snij de zalm in kleine stukjes en voeg samen met de saus en de groenten. Serveer de saus met de pasta.