Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: romige tagliatelle met scampi (of kip)

Wat heb je nodig?
(voor 4 persoon)

280g ongekookte tagliatelle
40 scampi’s OF 400g kippenblokjes
600g champignons in schijfjes
1 ui
30g parmezaan
250ml magere room
3 eetlepels rode pesto
2 eetlepels vetstof
peper en zout

Hoe maak je het?

1 Pel de scampi’s (indien nodig) en snipper de ui fijn.

2 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

3 Verhit intussen de vetstof en bak hierin de ui en de champignons. Voeg de room en de pesto eraan toe en kruid met peper en zout.

4 Bak de scampi’s kort aan. Meng de saus met de champignons onder de pasta en serveer met de scampi’s en de parmezaanse kaas.

5 Je kan de scampi’s ook vervangen door kippenblokjes.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten