Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: shakshuka met brood

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

2 uien
2 rode paprika’s
2 blikken (2 x 400g) tomatenblokjes
8 eieren
125g geitenkaas
200g volkoren brood of stokbrood
1 bouillonblokje
peper, knoflook
2 eetlepels vetstof

Hoe maak je het?

1 Snipper de ui fijn. Snij de rode paprika’s in blokjes. Stoof beiden aan in wat vetstof in een grote pan met deksel en voeg de tomatenblokjes toe.

2 Breng op smaak met peper en knoflook. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en roer.

3 Maak nu voor elk ei een kuiltje en breek de eieren erin. Verdeel de geitenkaas in stukjes erover heen, zet het vuur laag, dek de pan af en laat zo’n 10 minuutjes garen.

4 Haal de laatste 4 minuten het deksel van de pan zodat het overtollige vocht kan verdampen.

5 Serveer met brood.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten