Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: smeuïge havermoutpudding met pindakaas en banaan

Wat heb je nodig?
(voor 1 persoon)

40g havermout
200ml magere of halfvolle melk
½ banaan
10g pindakaas

Hoe maak je het?

Bereidingswijze warme versie

1 Kook de havermout met de melk in een pannetje of in de microgolfoven.

2 Doe vervolgens de pindakaas en de banaan in de blender, voeg daaraan de helft van de gekookte havermout toe en blend tot een smeuïg geheel.

3 Giet dit uit in een kommetje, voeg de overige havermout toe (de gekookte, niet geblende havermout) en roer om.

Bereidingswijze koude (snelle) versie

1 Doe 20g havermout, de melk, de pindakaas en de banaan in de blender.

2 Doe de overige 20g havermout in een kommetje. Giet het gemixte mengsel erover en plaats gedurende de volledige nacht in de koelkast. ’s Ochtends enkel nog roeren en klaar!


Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten