Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: tagliatelle met ricotta en zalm

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

400g zalmfilet
300g kerstomaten
300g broccoli
1 citroen
1 ui
250g ricotta
280g ongekookte tagliatelle
knoflookpoeder, peper, zout, Provençaalse kruiden
2 eetlepels olijfolie

Hoe maak je het?

1 Was de citroen goed, rasp de schil (niet het witte gedeelte) en pers de helft van de citroen uit. Snijd de ui in partjes en verwarm de oven voor op 180°C.

2 Doe de tomaten en de ui op een bakplaat, kruid met knoflookpoeder, peper, zout en Provençaalse kruiden en besprenkel met olijfolie. Plaats gedurende 10 minuten in de oven.

3 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Houd één pollepel kookvocht opzij. Kook ook de broccoliroosjes gaar.

4 Meng de citroenzeste en enkele druppels citroensap onder de ricotta. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Meng de ricotta en het kookvocht onder de pasta.

5 Kruid de zalmfilets, bak ze gaar en meng in kleine stukjes onder de pasta. Voeg ook de tomaten en de broccoli toe.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten