Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: tomaat paprika risotto met scampi

Tomaat paprika risotto met scampi

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

300g risottorijst
400g tomatenblokjes in blik
1 rode paprika
1 courgette
1 ajuin
1 blokje groentenbouillon
40 scampi’s (10 per persoon)
1 liter water

Hoe maak je het?

1 Snijd de paprika, courgette en ajuin fijn. Stoof de ajuin in wat vetstof in de pan. Voeg hieraan de risottorijst toe en laat kort meestoven.

2 Bereid groentenbouillon door het water aan de kook te brengen met het bouillonblokjes. Giet dit over de rijst en laat verder garen op een zacht vuur.

3 Kruid de scampi’s en bak kort aan in de pan. Dit doe je op een hoog vuur, maar slechts 2 minuten aan beide kanten.

4 Voeg nu de tomatenblokjes, paprika en courgette toe aan de risotto en laat nog even verder sudderen.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten