Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: tomatenrisotto met erwtjes en witte kaas

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

1 ui
1 eetlepel vetstof
240g risottorijst
1 blik tomatenblokjes (400g)
1 blokje kippenbouillon
720ml water
300g erwtjes
150g witte kaas (vb. Apetina)
knoflookpoeder, peper

Hoe maak je het?

1 Snipper de ui fijn en bak aan in de vetstof. Voeg hieraan de risottorijst toe en laat glazig bakken op een middelhoog vuur.

2 Kook intussen het water. Giet dit vervolgens over de rijst en laat op een laag vuur sudderen. Voeg er ook het blokje kippenbouillon aan toe. Roer regelmatig totdat al het water geabsorbeerd is.

3 Kook de erwtjes gaar en snijd de witte kaas in kleine blokjes.

4 Voeg de tomatenblokjes toe aan de gare risottorijst en kruid met knoflookpoeder en peper. Voeg nu ook de erwtjes toe.

5 Schep uit en serveer met de blokjes witte kaas.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten