Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: wortelcake

Misschien voor sommigen eerder een receptje voor in de herfst, maar als je houdt van kaneel smaakt een wortelcake altijd! Zeker met een frisse toef plattekaas erop.

Wat heb je nodig?
(voor 9 stukken)

150g geraspte wortel
2 bananen
200g meel naar keuze (volkoren tarwemeel, havermeel, speltmeel…)
100ml melk naar keuze
2 eieren
25g Damhert Tagatesse
(of een andere zoetstof naar keuze – hou dan wel rekening met de hoeveelheid)
2 theelepels speculaaskruiden
2 theelepels kaneel
2 theelepels bakpoeder

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een vierkante bakvorm of een gewone cakevorm met bakpapier.

2 Mix alle ingrediënten tot een glad beslag en giet in de bakvorm.

3 Bak gedurende 25 minuten en snijd in 9 gelijke stukken. Laat volledig afkoelen en bewaar in de koelkast of in de diepvries voor een later moment.

4 Eén stuk is 138 kcal.

Tip: heel lekker met een dun laagje confituur of plattekaas erop.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten