Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: wraps met ricotta, pesto, meloen en parmaham

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

6 sneetjes parmaham
¼ meloen
2 eetlepels groene pesto
150g ricotta
4 volkoren wraps (60g per stuk)
2 eetlepels pijnboompitten
peper en zout
rucola

Hoe maak je het?

1 Snijd de meloen in fijne reepjes en rooster de pijnboompitten in de pan (zonder vetstof).

2 Meng de pesto en de pijnboompitten onder de ricotta en kruid met peper en zout.

3 Verdeel het ricottamengsel over de wraps. Beleg elke wrap met parmaham en meloen.

4 Verdeel wat rucola erover en rol de wraps strak op.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten