Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: zalm met notenkorst

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

citroensap
400g zalm
2 eetlepels olijfolie
800g spinazie
peper en zout
400g krielaardappelen
1 tros kerstomaatjes
4 eetlepels amandelen
platte peterselie en dille

Hoe maak je het?

1 Hak de kruiden fijn en meng met olijfolie, peper en zout. Hak ook de amandelen fijn en voeg toe.

2 Stoom of kook de krielaardappelen gaar. Verwarm de oven voor op 180°C.

3 Leg de zalm in een ovenschotel en besprenkel met wat olijfolie. Verdeel het notenmengsel over de zalm en verfris met citroensap.

4 Leg er een trosje kerstomaten bij en gaar gedurende 15 minuten.

5 Stoof de spinazie aan in olijfolie en serveer met de zalm en de tomaatjes.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten