Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: zoete aardappelwafels

Wat heb je nodig?
(voor 12-14 wafels)

220g zoete aardappel
180g bloem
 2 theelepels bakpoeder
 ½ theelepel natriumbicarbonaat
 ½ theelepel zout
 ½ theelepel kaneel
 ¼ theelepel gember
 2 eetlepels bruine suiker
 2 eieren
 5 eetlepels vloeibare margarine
 2 eetlepels Stevia
 280ml magere melk

Hoe maak je het?

1 Zet je wafelijzer aan zodat het warm is tegen dat de wafels klaar zijn.

2 Was en schil de zoete aardappel, kook tot hij gaar is en plet tot puree.

3 Meng de bloem, bakpoeder, natriumbicarbonaat, zout, kaneel en gember.

4 Meng de bruine suiker met de eieren, margarine, Stevia en melk in een aparte kom. Voeg hieraan de gegaarde aardappel toe en mix tot een glad beslag.

5 Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten, vet het wafelijzer in met bakspray en bak de wafels. Bewaar in de koelkast of in de diepvries voor een later moment.

6 Eén wafel is 112 kcal.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten