Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: biefstuk met penne in spinazieroomsaus

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

480g biefstuk
400g spinazie (diepvries)
3 sjalotten
knoflookpoeder, peper, zout
200g verse geitenkaas
200ml magere room
1 eetlepel vloeibare margarine
280g ongekookte volkoren penne

Hoe maak je het?

1 Snij de sjalotten fijn en kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking.

2 Doe de vetstof in een pan en stoof de sjalot samen met de spinazie. Overgiet met room en roer er de geitenkaas onder. Kruid af met peper, zout en knoflookpoeder. Laat even sudderen.

3 Kruid de biefstuk met peper en zout en bak gaar.

4 Snij de biefstuk in reepjes, meng de saus onder de pasta en serveer.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten