Momenteel ontvangen wij in de praktijk geen nieuwe cliënten, zet jezelf op de wachtlijst. Dan nemen wij contact op van zodra er plaats beschikbaar is in de agenda.
Wil je graag meteen aan de slag? Dan kan je ook terecht in ons online traject Master Your Lifestyle.

Blog

Recept: gnocchi met tomaat en mozzarella

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

640 gram gnocchi (versafdeling supermarkt)
anderhalve courgette
3 grote tomaten
250 gram mozzarella light
peper, zout, provençaalse kruiden
2 eetlepels vetstof

Hoe maak je het?

1 Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschotel in met wat vetstof.

2 Was en snijd de courgette in kleine blokjes. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes.

3 Verwarm wat vetstof in een pan en doe hierin de gnocchi en de courgetteblokjes. Bak op een middelmatig vuurtje gaar totdat de gnocchi lichtbruin van kleur is. Breng op smaak met peper, zout en provençaalse kruiden.

4 Doe nu de gnocchi en de courgette in de ovenschotel, leg hierop schijfjes tomaat en plakjes mozzarella.

5 Plaats in de oven gedurende ongeveer 20 minuten, totdat de mozzarella gesmolten is.

Delen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten