Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
640 gram gnocchi (versafdeling supermarkt)
anderhalve courgette
3 grote tomaten
250 gram mozzarella light
peper, zout, provençaalse kruiden
2 eetlepels vetstof
Hoe maak je het?
1 Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschotel in met wat vetstof.
2 Was en snijd de courgette in kleine blokjes. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes.
3 Verwarm wat vetstof in een pan en doe hierin de gnocchi en de courgetteblokjes. Bak op een middelmatig vuurtje gaar totdat de gnocchi lichtbruin van kleur is. Breng op smaak met peper, zout en provençaalse kruiden.
4 Doe nu de gnocchi en de courgette in de ovenschotel, leg hierop schijfjes tomaat en plakjes mozzarella.
5 Plaats in de oven gedurende ongeveer 20 minuten, totdat de mozzarella gesmolten is.